Rawri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Tervetuloa Rawriin - japanilaista muotia- ja kieltä käsittelevälle foorumille.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Keskustelualueelle kirjoittamisesta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 68
Join date : 30.07.2009
Paikkakunta : Teuva

Keskustelualueelle kirjoittamisesta Empty
ViestiAihe: Keskustelualueelle kirjoittamisesta   Keskustelualueelle kirjoittamisesta Icon_minitimeTo Heinä 30, 2009 8:56 pm

1 Keskustelunaihetta aloittaessasi mieti tarkkaan onko se kiinnostava, onko sellainen jo olemassa ja oletko luomassa sitä oikealle alueelle.


2 Aloita keskustelu kunnolla, mitä parempi aloitus, sitä mieluummin muut jäsenet ottavat siihen kantaa. Otsikoi sen mukaisesti. Tee myös selväksi keskustelun aihe jo ensimmäisessä viestissä, ja esimerkiksi muiden mielipiteitä kysyessä on soveliasta kertoa heti aluksi se oma.


3 Ennen kuin vastaat ketjuun, lue se läpi välttääksesi päällekkäisyyksiä jonkun toisen kirjoittaman viestin kanssa. Mieti, onko sinulla mitään annettavaa ketjuun vai onko viestisi pelkkää aiheen pällistelyä. Toki vahinkojakin voi sattuu.


4 Laatu korvaa määrän. Tämä koskee niin ketjuja kuin yksittäisiä viestejäkin, joissa kaikissa tulee pysyä aiheessa ja kommentoida sitä mahdollisimman laajalti. Suositeltava viestin pituus on enemmän kuin nelisen riviä, mitään onelinereita ei tulla näkemään. Jokaisen oman viestisi sisältöä voit muokata niin usein kun haluat.


5 Animen, tv-ohjelmien, mangan ja muun median laiton jakaminen, sen rohkaisu, mainonta ja välineiden mainitseminen on kiellettyä. Fansubit, mp3:t ja skanlaatiot kuuluvat kaikki tähän kategoriaan. Linkkejä ja vinkkejä lataussivuille ei sallita. Ota huomioon, että tämä koskee myös esimerkiksi Biblejä ja muita painotuotteita.


6 Oikeinkirjoitus kunniaan. Isot alkukirjaimet lauseiden alkuun ja erisnimiin, pilkut ja pisteet kohdalleen ja välilyönti aina välimerkkien jälkeen. Toki vahinkojahan sattuu.

7 Hymiöt, värit ja muunlaiset erikoisefektit häiritsevät tekstin lukemista, joten jätäthän ne minimiin. Pieniä ja hillittyjä pikselikuvia saa lisätä esimerkiksi myyntiviesteihinsä, kunhan ne eivät ole liian huomiotaherättäviä tai häiritseviä. Kuvahymiöt ovat käytössä, mutta pidäthän käytön minimissään. Muistathan että punaisen värin käyttö on EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

8 Monta kertaa peräkkäin postaaminen ei ole suvaittavaa, aina voit muokata sen edellisen viestin tekstiä.


9 Ole kohtelias ja huomaavainen muita käyttäjiä kohtaan. Vältä ketjuissa liekittämistä, ja ota muidenkin mielipiteet huomioon. Käyttäydy kypsästi.


10 Älä pidä avatarina tai allekirjoituskuvana mitään ylettömän räikeää tai animoituja gif-kuvia, sillä se vie huomion pois itse tekstistä. Avatarien avulla ihmiset on kuitenkin helpompi tunnistaa foorumilla. Avataria saa vaihtaa niin usein kuin haluaa, mutta useita nimenvaihtoja ei katsota hyvällä. Avatarin maksimimitat ovat 100*100 pikseliä ja suositeltava koko alle 10kt. Allekirjoituskuvien suotava maksimikorkeus on 70 pikseliä ja allekirjoitustekstien neljä riviä. Avatarina tai allekirjoituksena ei saa olla liikkuvia kuvia.


11 Kaikki yli 500*500px ja 150kt kokoiset kuvat laitetaan piiloon linkkien taakse. Jos lähetät kuvia muualle kuin picpostiin, laita niitä esille kohtuudella. Ylläpito voi tarvittaessa muokata liian kuvarikasta viestiä käyttäjäystävällisempään muotoon. Toisten viestjä jätä kuvat pois.


12 Kysymykset esitetään administolle tai moderaattoreille. Väärinkäytökset ilmoitetaan aina admineille, meidät tavoittaa helpoiten yksityisviestin kautta. Ylläpidolla on aina oikeus muokata ja poistaa loukkaavia tai asiattomat viestit sekä lähettää kirveleviä huomautuksia näitä yksinkertaisia sääntöjä rikkoville.

Ps: Uudet jäsenet huom: Me emme ole teille niin kireitä mutta se ei oikeuta sääntöjen rikkomiseen. Jos vaikka edes yritätte noudattaa sääntöjä niin hyvä on.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://radorawr.foorumini.net
Jäähiutale.

Jäähiutale.

Viestien lukumäärä : 74
Join date : 30.07.2009
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

Keskustelualueelle kirjoittamisesta Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelualueelle kirjoittamisesta   Keskustelualueelle kirjoittamisesta Icon_minitimeKe Elo 12, 2009 1:36 pm

Lisään, että säännöt eivät ole vaikeita noudattaa. Täällä' nyt on kuitenkin tarkoitus viettää aikaa ja jutella mukavia. Älä ota paineita.
Takaisin alkuun Siirry alas
Admin
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 68
Join date : 30.07.2009
Paikkakunta : Teuva

Keskustelualueelle kirjoittamisesta Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelualueelle kirjoittamisesta   Keskustelualueelle kirjoittamisesta Icon_minitimeLa Elo 15, 2009 2:21 am

Hihii oli vähän kireet olot sillon niin tuli vähän kireetä tekstiäkin Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
http://radorawr.foorumini.net
Sponsored content
Keskustelualueelle kirjoittamisesta Empty
ViestiAihe: Vs: Keskustelualueelle kirjoittamisesta   Keskustelualueelle kirjoittamisesta Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Keskustelualueelle kirjoittamisesta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Rawri :: Ilmoitustaulu-
Siirry: