Rawri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Tervetuloa Rawriin - japanilaista muotia- ja kieltä käsittelevälle foorumille.
 
PääsivuLatest imagesRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Tamagoyaki (makeahko munakas)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 68
Join date : 30.07.2009
Paikkakunta : Teuva

Tamagoyaki (makeahko munakas) Empty
ViestiAihe: Tamagoyaki (makeahko munakas)   Tamagoyaki (makeahko munakas) Icon_minitimePe Heinä 31, 2009 3:36 am

Tamagoyaki (makeahko munakas)
1. Vatkaa 4 kananmunaa niin, että keltuaiset rikkoutuvat.
2. Sulata 2 rkl sokeria 4 ruokalusikallisessa dashikalalientä.
3. Kaada liemi munien joukkoon ja lisää hieman suolaa.
4. Kuumenna pannu, lisää oljy.
5. Kaada ohut kerros munakasta pannulle.
6. Kun munakas on paistunut, kierrä se kuvan
näyttämällä tavalla.
7. Siirrä munakas pannun päätyyn.
8. Kohota munakkaan reunaa, jotta lientä valuisi valmiin
munakkaan alle. Toista kohtien 6 ja 7 mukaan niin kauan
kuin lientä riittää.
9. Leikkaa valmis munakas joko ohuiksi suikaleiksi
makirullaan tai isommiksi paloiksi nigirisushiin.

(ohjeet kopioitu Tokyokan.fi;stä)
Takaisin alkuun Siirry alas
http://radorawr.foorumini.net
 
Tamagoyaki (makeahko munakas)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Rawri :: Mammojen keittiö-
Siirry: